Lets GO GROFF

01-11-2019

13:00 tot 16:30

Help ons mee om de eerste fair fashion stad en regio van Nederland te worden! Maak op 1 november kennis met de wereld van Fair Fashion door – vooral – de ogen van jongeren van 15 – 25 jaar tijdens het GROFF Festival tijdens Let’s Gro 2019

Hoe? Kom op vrijdagmiddag 1 november om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur) naar de Biotoop in Haren voor het GROFF Festival. Laat je inspireren en voorlichten over eerlijke kleding door zo’n 30 jongeren van ROC’s, Jimmy’s en middelbare scholen zoals Maartenscollege en Harens Lyceum. Met workshops, shows, presentaties en een eigen film, laten ze zien wat er allemaal al bestaat en mogelijk is op het gebied van duurzame mode, én wat de gevolgen zijn van de mode-industrie van nú. Neem de tijd, want na het interactieve zaalprogramma kun je zelf aan de slag in diverse DIY workshops, zoals oude kleding upcyclen. Kleding die je niet meer wilt, kun je ook ruilen tegen iets van een ander. Op de uitgebreide markt vind je een bonte verzameling eerlijke ondernemers uit stad en ommeland.

Doe je beste outfit aan want een jury van bekende en deskundige Groningers looft de eerste Bling Bling Fashionist(a) Award uit aan de meest duurzaam en hip geklede bezoeker! Grijp die kans!
Let op: wil je meedoen met de kledingruil of met het upcyclen van jouw oude kledingstukken? Neem dan een paar topstukken mee uit je kledingkast!

Lets GO GROFF

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone