Samenwerken.

 

Ons streven is om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn. Echter willen we ook juist de samenwerking aangaan met lokale ondernemers. Met zijn allen duurzaam samenvoorzienend. We zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe samenwerkingen. Dus mocht je denken een leuke samenwerking met ons te zien? Laat het ons weten! 

Op dit moment werken wij samen met o.a.

Tuin in de Stad: Sinds het eerste moment dat ons oog op het Westpark is gevallen zijn wij in contact gekomen met Tuin in de Stad. Mede dankzij hen hebben wij onze droom kunnen realiseren. Daarnaast werken we veel samen door onder andere evenementen te organiseren, maar bijvoorbeeld ook door praktisch spullen (uit) te lenen. 

Wouter van der Weerd: Wouter is onze huisfotograaf. Iedere keer als hij weer met nieuwe plaatjes komt zijn we nog verliefder op ons paradijsje. Veel foto’s die op onze website en Social Media ziet zijn van Wouter.

Koko Toko: Dankzij Koko Toko is onze UUT GRUNN kledinglijn van de grond gekomen. Amber had er volle vertrouwen in dat het een succes zou worden! En dat was het zeker. Omdat we het nu steeds drukker krijgen met het bos zijn we de kledinglijn aan het afbouwen, maar voorlopig is er nog een mooie voorraad verkrijgbaar bij Koko Toko. 

Bax Bier: Bax zorgt er voor dat onze varkens groeien. Een echte win-win! Voor hun is bierbostel een afvalproduct, voor ons een flinke voorraad voer.

Imker Sander: Sander heeft bij ons op dit moment twee bijenkasten staan welke hij verzorgt en onderhoudt.