Wie is PlukN?


René
“Van jongs af aan al gefascineerd door de natuur en de biologie van het leven. De samenhang en werking van het individu en zijn omgeving, en dan vooral mijn eigen rol daarin. Daarom hoop ik als bioloog, de natuurlijke diversiteit en complexiteit ook weer terug te brengen in onze manier van voedsel produceren.”


Helena

“Sinds een aantal jaren ben ik steeds bewuster aan het leven. Steeds op zoek naar nieuwe manieren van hoe het ook kan. Met mijn achtergrond in horeca en communicatie hoop ik dat we een unieke PlukN ervaring creëren en kunnen laten zien ‘zo kan het ook’. Duurzaam en bewust leven, zonder in te leveren.”


Lineke

“Sociale bezigheden is een van de belangrijkste factoren in mijn leven. Een sociale omgeving en daar voor zorgen staat centraal. Daarnaast ben ik een groot voorstander van het kritisch bekijken van huidige systemen en het optimaliseren hiervan. Het delen van deze ideeën met mensen die voor mij belangrijk zijn en dit kunnen uitdragen naar mensen die hierin zijn geïnteresseerd is een optimale combinatie”

Leon
“Harmonie tussen mens en omgeving is in onze snelle en dynamische maatschappij soms ver te zoeken. Ik ben graag bezig met hoe ik mijn milieu positief kan beïnvloeden. Met mijn hands-on mentaliteit ben ik het liefst de hele dag bezig met het creëren van handige oplossingen om het leven comfortabel te maken zonder daarbij een blijvende footprint achter te laten. Daarnaast heb ik van nature een grote interesse in gastronomie. Ik word graag in de watten gelegd, maar doe dit net zo graag bij een ander. Bezoekers van PlukN zullen dus niets tekort komen.”